• P2.9 OUTDOOR
    VERSIUNEA RENTAL
    IN STOC, cu livare imediata

Experiența noastră

Suntem prezenti in piata de peste 10 ani. In acest timp am acumulat o experienta vasta in acest domeniu, experienta care va poate da incredere in alegerea noastra ca furnizor pentru astfel de echipamente si servicii!

Livrare door 2 door

Pentru majoritatea echipamentelor, care sunt FRAGILE sau au o greutate considerabila, vom organiza pentru tine, livrarea cu flota noastra proprie de masini. Nu trebuie sa iti faci griji, echipamentul va ajunge la tine in conditii de siguranta maxima.

Plăți securizate cu cardul

Pentru ca Tu sa poti cumpara in siguranta, iti oferim si acest instrument de plata. Toate platile sunt securizate, iar in acest fel, timpul de asteptare pana la intrarea banilor in cont va fi astfel redus.

Banner
  • SERIA LCD WALL
    FII DIFERIT, ALEGE UN MOD COOL DE SEMNALIZARE DIGITALA

Sectiune dedicata software-ului pentru infochioscuri si echipamentelor de semnalizare digitala. In aceasta sectiune, veti gasi sisteme de operare, aplicatii de content management, aplicatii interactive.

Crează un cont GRATUIT pe siteremote.net

Prinde curaj și testeaza platforma SiteRemote. Ai toate facilitățile platformei timp de 30 de zile gratuit. Dacă nu îți place, renunți la cont.

Crează contul acum >>>

Digimap - Harti interactive pentru totemuri digitale
Despre noi si digital signage